Eficient va néixer de la il.lusió d’uns joves emprenedors amb ganes de millorar el servei que les empreses d’informàtica oferien als seus clients. Així, nosaltres volíem oferir la garantia i tranquil·litat a tots els nostres clients de que el seu sistema restava en mans de persones de confiança. Corria l’any 2004, la informàtica era important per a les empreses, però serveis com el posicionament web, la transmissió de volum de dades o el “cloud computing” no existien o estaven en fase embrionària.

Ens vam fer un lloc al mercat dels serveis informàtics en la petita i mitjana empresa, gràcies a la confiança de clients importants que van fer córrer el nostre nom junt amb adjectius com “perfecte”, “ideal” o “desitjat”. Així, hem treballat directa o indirectament amb empreses com Mercadona, TMB, El Periódico, Centre Comercial Gran Via 2, Tous, i d’altres; ens vam convertir en més que proveïdors, en els seus partners tecnològics.

Anys després, les dades que s’emmagatzemen en els sistemes informàtics han crescut en tamany i importància, i a nosaltres sen’s ha donat més confiança i més responsabilitat per tal de salvaguardar i fer perfectament accessible aquesta informació. Som conscients que la informàtica té una importància estratègica vital pel desenvolupament de les empreses, i nosaltres tractem amb tanta cura a les màquines com a les persones que les fan servir.

Estem orgullosos de la nostra feina, de la nostra trajectòria, del nostre projecte i del nostre futur. Us farem créixer, us farem millors, més segurs, i -si és possible- més feliços.

Cerrar menú
caCatalà
es_ESEspañol caCatalà