El més nou, innovador i trencador sistema de manteniment informàtic que les empreses han desitjat des de que existeix internet, al millor preu.

Aquest tipus de manteniment informàtic consisteix en assistència remota a través d’internet i suport telefònic il.limitat. És el mètode més ràpid, directe i fàcil perquè el seu sistema informàtic estigui sempre en bones condicions.

  • Què es pot resoldre amb un manteniment informàtic remot on-line?

Ben bé el 80% de les incidències que succeeixen avui dia es poden resoldre de manera remota, des de problemes de configuració, impressió, software… fins a intrussions, virus i atacs diversos.

  • És segur el seu sistema?

Eficient ha desenvolupat una aplicació pròpia de manteniment on-line, amb la que vostè no haurà d’instal.lar cap programa en els seus ordinadors ni obrir cap tipus de port al seu router / firewall. Simplement amb un petit programa executable vostès inicien la sessió d’assistència remota i la poden tancar en qualsevol moment.

  • Quin preu té aquest manteniment informàtic on-line?

El millor preu que vostè pot obtenir al mercat actualment…

Per a rebre més informació o donar-se d’alta, escrigui al formulari de la dreta el seu mail, empresa i sol.licitud manteniment on-line. En breu disfrutarà de la millor assistència remota al preu més competitiu.

Cerrar menú
caCatalà
es_ESEspañol caCatalà